Patiënten informatie

 

Voor patiënten

Kostense Medical Services biedt huisarts waarneming diensten aan voor huisartspraktijken en de huisartsenposten in Groningen en omstreken. KMS heeft momenteel geen eigen praktijk en is derhalve niet open voor inschrijvingen. Voor medische problemen, of voor gezondheid gerelateerde vragen dient u contact op te nemen met uw eigen huisarts. Kostense Medical Services kan niet ingaan op directe hulpvragen.

Klachten

Natuurlijk zullen we alles doen om u tijdens het spreekuur in uw huisarts praktijk of op de Huisartsen Post te helpen bij problemen of gezondheidsvragen, maar het kan desondanks voorkomen dat u niet tevreden bent met de geboden service. Mocht u zich tijdens het spreekuur niet gehoord voelen, of is het voorstel niet naar tevredenheid, maakt dit dan direct bespreekbaar. Samen komen we er wel uit.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat pas achteraf blijkt dat een behandeling niet naar tevredenheid was. Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met uw huisarts, of de huisartsenpost. Deze kan u in contact met mij brengen. Samen zullen we dan alsnog proberen een oplossing naar aller tevredenheid te vinden. Indien de afhandeling desondanks niet naar tevredenheid is, heeft u altijd de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Stichting Klachten & geschillen Eerstelijnszorg.