Voor Professionals

Waarnemingen

Vanaf 1 januari 2017 ben ik beschikbaar voor uw waarnemingen van avond, nacht of weekenddienst op de Doktersdienst Groningen. Daarnaast kan ik voor u waarnemen in uw praktijk voor kortere of langere tijd.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u dan contact met mij op.

Praktijkovername of associatie

Voor mij gaat er niks boven Groningen en ik zou dan ook graag een meer permanente binding met de provincie willen krijgen. Vanaf 1 oktober 2018 ben ik dan ook in de markt voor een eventuele overname, of associatie. Bent u zich aan het oriënteren naar een opvolger, of misschien een maat? Zoekt u een collega die zijn patiëntenzorg baseert op EBM, maar altijd naar de persoon probeert te kijken? Is uw praktijk op 30 minuten of minder rijden gesitueerd van Zuidhorn? En heeft u een tijdspad van 1-5 jaar in gedachten waarbij een vloeiende overdracht mogelijk is? Dan kom ik graag met u in contact!

Curriculum Vitae

Mijn naam is Rutger Kostense en ben 43 jaar oud. Ik ben getrouwd (zij is ook een arts, werkzaam in Groningen) en heb twee jonge kinderen. In 2008 behaalde ik mijn artsen diploma. Gedurende mijn opleiding (in Utrecht) heb ik in het midden van het land stage gelopen bij de huisartsenpraktijken van Harmelen en Linschoten. Daarnaast heb ik een stage geriatrie in het UMCU en een stage SEH in het Meander gelopen, de Startclass met succes gevolgd en mijn AED certificaat gehaald.  per oktober 2014 ben ik als (waarnemend) huisarts BIG-geregistreerd.
Van 2014 tot 2016 heb ik met veel plezier diensten en waarnemingen gedaan in Rotterdam en Schiedam. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in stadspraktijken. Sinds 2017 werk ik echter met veel genoegen in Groningen en omstreken en ben ik weer terug gegaan naar mijn liefde: de plattelandspraktijk.